Monochromatic signature frames merged togheter with innovative Blue Light blocking features. Our new collection features contemporary silhouettes, handcrafted with tinted reinforced lenses. Designed in Stockholm, Sweden.  

BLUE LIGHT TINTED


 

FRED

 


 

TODD

 


 

WILL

  

 

Corlin

Corlin är ett varumärke som designar solglasögon, blue light glasögon och skidglasögon. Sedan starten 2018 har Corlin utökat sitt utbud från fem solglasögon med enbart försäljning i Sverige, till att idag erbjuda 200 olika artiklar med försäljning i +40 länder och 200 återförsäljare.

Vår design inspireras av storstäder kombinerat med svensk minimalism. Vår vision är att vår design ska få dig att känna dig som en del i ett community samtidigt som valet av solglasögon reflekterar din livsstil och individualism.

Designade i Stockholm

Alla våra produkter är designade i Stockholm, Sverige med mått anpassade för alla ansiktsformer. Majoriteten av våra solglasögon är handgjorda av bio-acetate, ett miljövänligt material som är nedbrytningsbart.

Alla solglasögon har 100% UV400 skydd och är utrustade med en CR39 lins som gör linsen reptålig. De flesta modeller är även utrustade med ett (3:2) gångjärn tillverkat i metall som sträcker sig genom hela skalmen för stabilitet.