Lecce Gold

Sunglasses , Metal
NOK 699,00

Lecces runda retrostil tar oss tillbaka i tiden till den omåttligt populära designen som varit hyllad genom alla tider. retro-trenden för tankarna till 60-talets alternativa rörelse. Bågarna har blivit hyllade av många legendariska musiker och burits av flera ikoner genom tiderna. Lecce är således en klassisk modell som kännetecknas av stilrenhet och minimalism.

Modellen är tillverkad i hög kvalitativ och flexibel metall som gör den enkel att anpassa till de flesta ansiktsformer. Den runda modellen passar utmärkt vid båda vardagar och vid fest. De runda solglasögonen är också utrustad med en CR39-plastlins som är stöt och reptålig och har 100% UV(400)-skydd. Passar både män och kvinnor.

• Tunn, stilren ram i metall 
• Klassisk form för alla tider på dagen 
• Skalmar med plastförsedda toppar för extra bra komfort Lecce finns i både Svart, Guld och Silver. 

Skötselråd Förvara alltid solglasögonen i tygpåsen du får med för att undvika onödiga repor i linsen. Ska du förvara dina solglasögon bland annat? Då rekommenderar vi även att använda sig av boxen du fick med vid köp.

Vis Mer
Velg farge
Slutt på lager Overvåk produktet
Gratis klimakompensert frakt 3-7 dager Enkel betaling med Klarna MVA OG TOLL INKLUDERT
Beskrivelse og materiale
UV beskyttelse: UV400 (100%) Serie: Lecce Farge: Gold Composition: 60% Polycarbonate 40% Metal Høyde på glasset: 49 mm Bredde på glasset: 130 mm Temple-depth: 143 mm Nose-bridge: 20 mm Sku: 980146